Træning i foråret 2022

Igen i år tilbyder jeg træning gennem AOF.

Desværre er der ikke nok tilmeldte til at oprette holdene, så derfor tilbyder jeg desværre ikke holdtræning.

Jeg har valgt at kalde det basistræning med fokus på led og åndedræt. Træningen hjælper med til at rette kroppen op og modvirker stress. Alle led bliver gennemgået, pulsen kommer op og vi slutter stille af enten med en strækøvelse eller meditation.
Jeg er uddannet til at undervise i body-sds’ grundtræning, og langt størstedelen af undervisningen er netop baseret på body-sds – men da jeg også kan lide at flette andre øvelser ind, har jeg valgt et andet og bredere navn.

Jeg underviser i Jelling tirsdage kl 16.30-17.30 med start den 22/1-22 (Bemærk at starten er blevet rykket fire uger. Oprindeligt var starten den 18/1-22.)

Jeg underviser også i Kolding torsdage kl 10.45-11.45 med start den 24/2-22. (Bemærk at starten er blevet rykket. Oprindeligt var starten den 20/1-22). Denne undervisning er hensyntagende, så den er til dig der har “bøvl” med kroppen, og holdet har ikke så mange deltagere.

Du kan tilmelde dig et kursus her

Du kan også gå ind på AOF’s hjemmeside og søge på “Malene Thomasen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *