Retningslinjer for Covid-19 hos Invicta

Desværre er vores samfund – ja hele verden – ramt af COVID-19. Jeg frygter, at den desværre er kommet for at blive, og derfor må vi alle jo lære at leve med den og lære at tage vores forholdsregler. Jeg vil gerne her kort fortælle, hvilke forholdsregler jeg tager i min klinik. Så uanset om du kommer fra Vejle, Jelling eller Århus – ja, så er forholdsreglerne ens.

Tiltag under en body-sds behandling

  • Når du ringer på siger vi “hej”, og giver altså hverken knus eller håndtryk
  • Når du ankommer til klinikken spritter vi begge vores hænder af
  • Vi har en kort samtale med en meter imellem os
  • Du får lov at klæde om alene.
  • Når behandlingen starter tager jeg mundbind på. Du kan vælge, om du ønsker at bruge det
  • Under behandlingen kan du vælge at vende hovedet væk fra den side jeg står på
  • Efter endt behandling henter jeg et glas vand til dig, hvor jeg vasker mine hænder
  • Vi spritter hænderne af og siger “farvel”
  • Jeg spritter briksen og stole af og lufter ud
  • Der går minimum 30 min inden den næste kommer

Jeg håber ikke, at din frygt for COVID-19 står i vejen for et besøg her i klinikken. Men hvis du har nogle andre/eksta tiltag, som du gerne vil have, at jeg/vi tager, så kontakt mig inden du bestiller en tid – så finder vi ud af noget….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *