Om mig

Hvem er jeg?

Jeg hedder Malene Thomasen og blev kropsterapeut uddannet ved Body-sds i oktober 2019 og fik efterfølgende min RAB-godkendelse.
Jeg er desuden lægeeksamineret fysiurgisk massør i 2008.
I 1999 blev jeg uddannet lærer fra Århus Dag- og Aftenseminarium, og arbejdede som skolelærer indtil 2018.

Hvorfor blev jeg kropsterapeut?

Siden gymnasiet har jeg været interesseret i at massere, og da jeg gik på idræts-daghøjskole (1994) havde jeg massage som valgfag.
Jeg har ikke altid været interesseret i sund kost, men på et tidspunkt gik det op for mig, at hvis der også skulle være plads til slik, kager og rødvin, så måtte jeg spise sundt. Nu er jeg blevet interesseret i det, og har mærket på egen krop, hvor stor positiv indvirkning sund kost har.
Jeg har heldigvis altid været glad for at bevæge mig, og ved også hvor vigtigt og sundt det er. Bare det at gå en tur….


Jeg har altid gerne villet have kendskab til kroppen, dens forunderligheder og dens muligheder for at hjælpe sig selv feks. ved hjælp af kosten og motion. Nu har jeg så taget den ypperste uddannelse indenfor alternativ behandling – nemlig at blive kropsterapeut uddannet ved body-sds!

Min lille sygehistorie….

Jeg har lidt temmelig meget af spændingshovedpine og har prøvet alverdens forskellige piller, behandlinger og psykologer – men det er med et langt og sejt træk med træning og behandling fra Body-sds, at jeg nu kan sige, at jeg ikke lider mere af hovedpine end så mange andre.

Nu er jeg så i gang i min klinik (og var det også under uddannelsen), og nyder hver gang jeg kan hjælpe en klient enten via behandling eller træning.

Lidt info om mine uddannelser:

Nedenfor kan du læse mere om, hvad mine forskellige uddannelser indeholder.

  • Kropsterapeut uddannet ved Body-sds er en 3-årig uddannelse, som jeg har taget i København. Den består dels af behandling og dels af træning – desuden psykologi, ernæringslære og udrensningsforløb.
  • RAB-godkendelse er Styrelsen for Patientsikkerheds blåstempling af alternative behandlere. Kravene er 300 timers anatomi/fysiologi, 250 timers undervisning i hovedfaget (for mig er det Body-sds), 10 timers klinikdrift, 50 timers psykologi, 50 timers introduktion til anden behandlingsform samt 6 timers førstehjælp.
  • Massøruddannelsen tog jeg på Dansk Fysiurgisk Massageskole i Århus.
  • Min læreruddannelse færdiggjorde jeg med linjefagene idræt/svømning og matematik.