🪴SPRING UD. HALV PRIS I UGE 18 OG 19🌷🌷🪴

Jeg har lavet et tidsbegrænset tilbud til at prøve en Body-sds-behandling til halv pris i uge 18 og 19.

Mange spørger mig om, hvad “det der Body- et eller andet” er for noget, og det er faktisk svært at svare på, så nu kan du prøve en behandling på egen krop for kun 325,- kroner.

Kort fortalt fjerner jeg dine spændinger som både kan være af fysisk og psykisk karakter. Det er jo ikke de samme spændinger man har, hvis man har ondt i skulderen, som hvis man lider af smerter ved galdesten – derfor “scanner” jeg altid din krop første gang for at finde ud af hvor dine spændinger er og går i gang med at løsne dem.

Meget springer ud nu. Gør du?

Ønsker du en Body-sds-behandling, så vælg spring ud-tilbuddet på min bookingside www.invicta.onlinebooq.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *